Investere i fremtiden?

Penger er frihet og frihet betyr at man kan leve livet som man ønsker. Mange velger å investere penger for å få avkastning, men ikke alle har mulighet til dette. Hvordan kan selv småsparerene få mer penger å investere?

Den beste måten å skaffe noen ekstra kroner når man i utgangspunktet ikke har så mye, er å sette i gang med forskjellige sparetiltak som å handle stort, handle brukt, handle på tilbud og bruke rabattkuponger fra for eksempel www.rabattkodnorge.com.

Bruk rabattkoder!

Det finnes mye penger å spare om man er bevisst på pengebruk og ikke minst hva som er tilgjengelig av tilbud og rabattkoder som du kan benytte deg av. Med rabattkoder kan du spare gode penger på alt fra å pusse opp til å handle dagligvarer om du følger med på nettet. Det er relativt nytt med rabattkoder i Norge, men i USA har de gjort det å spare penger med rabattkoder til en kunstform.

Loppemarked

Handle brukt!

Ved å handle brukt, er du med på tidens store trend nemlig gjenbruk og redesign. Du kan finne mange fine skatter ved å tråle rundt på loppemarked eller bruktmarked på nettet, for eksempel finn.no. Ethvert objekt du ser, har potensiale utover det du ser med første øyenkast, ettersom det meste kan redesignes og pusses opp. På den måten blir det fine og unike ting som du kan bruke til å få det kjempefint hjemme hos deg. De tøysa ikke når de sa at en manns søppel er en annen manns skatt.

Handle stort når butikkene har tilbud

De fleste store kjeder som for eksempel OBS, har veldig mye gode tilbud og varer som du gjerne bruker mye av, kan du få opp til 50% rabatt om du følger med og handler stort når tilbudene kommer. De sirkulerer gjerne med 3 mnds mellomrom, så om du handler 3 måneders forbruk av den varen når tilbudet er, så er du godt sikret.

Med alle disse grepene kan du minst spare noen hundrelapper i måneden som du så kan investere eller spare på høyrentekonto. Kanskje ikke så mye, men det gir en fin buffer!