Rust opp bilen

Det er flere måter du kan få bilen din til å se bedre ut og fungere bedre og i denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan du kan gjøre det. Det å ta vare på bilen sin er jo for mange en hobby, så det er ikke nødvendigvis alt i denne artikkelen som du vil måtte behøve å gjøre!

Når våren har kommet er det viktig å vaske bilen og bare polere den litt. Det er også viktig å ta av vinterdekkene og skifte til sommerdekk. Avhengig av hvor du bor i landet kan dette være ulike tidspunkter.

Mange liker å ta seg litt lengre lufteturer med bilene sine om våren. Kanskje du er en av disse? Da kan det lønne seg å ha litt ekstra snacks i hanskerommet. Liker du å høre på radio? Da er det kanskje på tide å skaffe seg en DAB-adaptor eller kanskje en AUX-kabel slik at du kan koble til telefonen din? Det er mange muligheter for at du skal ruste opp din egen bil.

Vinteroppgradering

Det er jo veldig vanlig å skifte dekk på bilen når det nærmer seg vinter, men har du også sjekket at alt fungerer? Det er også viktig å ha ordentlig gode lys i vintermørket, så vi anbefaler deg å sjekke dette. Det å ta seg en tur å kjøp xenonlys kan være nyttig, ettersom dette er lys som virkelig skinner! Ta også en titt på utstyret ditt. Har du alt du trenger, som kjettinger, isskraper og ikke minst setevarmere? Dette er noe av det som er mest nødvendig for at bilen din skal fungere om vinteren. Dette er bare noe av det vi anbefaler at du gjør hvert eneste år. Det å ha bil er et stort ansvar, men et ansvar som vi er sikre på at du liker.